Välkommen att bli medlem i marknadsföreningen

400:- för enskilt
1200:- företagsmedlemskap upp till 4 personer

Marknadsföreningen vill främja, uppmärksamma och delge bra marknadsföring.

Vi vill öka marknadskunskapen i Nordöstra Skåne och vara det naturliga nätverket för de som är intresserade av marknadsföring och försäljning.

Som medlem får du:
– Kontakt med inflytelserika personer inom Nordöstra Skånes näringsliv.

– Tillgång till Marknadsföreningens möten och seminarier, med färgstarka och intressanta föredragshållare och
marknadsinriktade arrangemang.

– Information om det senaste inom marknadsföring och tendenser inom näringslivet.

– Inbjudningar och påminnelser till föreläsningar om allt som kan röra dig som NordostSkåning, företagare och marknadsförare.

– Tillgång till ett nätverk med likasinnade som arbetar med marknadsföring i olika former.

– Medlemskap i en anrik förening som verkat för att öka kunskapen inom marknadsföring i över 70 år.

Maila intresse till: [email protected] eller ring någon i styrelsen.

Håcan Nilsson, ordf – 070-516 5940, Christer Persson – 0708-66 06 74,Gunilla Olsson – 073-644 77 15, Nicklas Lindblad – 070-212 44 28,Tin Josefsdotter – 0734-28 07 82