Bli samarbetspartner?

Vill ni bli en av våra viktiga samarbetspartners?

Låt ditt företag synas i samband med våra seminarier och aktiviteter

Vi har flera olika paket att välja mellan.

Kommun sponsor
Alla kommunerna som ingår i Skåne Nordost är mycket välkomna att stötta förening och se till att vi tillsammans utvecklar regionen.

Media sponsor
För oss är det viktigt att vi når ut med våra budskap och vad föreningen har att erbjuda.
Eftersom vi jobbar för med marknadsföring så borde alla som jobbar med media vara intresserade av vårt arbete.

Sponsor
Vi är en ideell förening och om vi ska kunna erbjuda en verksamhet med så hög standard som våra mål kräver behöver vi ha stöttning från olika sponsorer. Företagen som stöttar föreningen får synas i ett sammanhang där vi har alla som är intresserade av marknadsföring samlade på ett och samma ställe.

Utställare
Vid alla våra programpunkter har du som företag möjlighet att visa upp ditt företag och era produkter eller tjänster. Det enda vi ställer som krav är att du i slutet av programpunkten ska lotta ut något med värde minst 500:-

Är ni intresserade av att gå med och stötta föreningen på något sätt fyll i nedanstående formulär så tar någon från vår sponsorgrupp kontakt så fort som möjligt.