Kommande programpunkter

Lyssna på när Kristina Wachtmeister berättar om den spännande resan med Wanås restaurant/hotell och vad som gjort att man befinner sig där man gör idag. Wanås Restaurant Hotell ligger i två kulturbyggnader från 1700 – talet på Wanås i Skåne, mitt i en historia som går tillbaka till medeltiden och som idag är omgivet av den internationellt uppmärksammade skulpturparken Wanås Konst.

Hotellet har elva personligt inredda rum där nordisk design möter hållbarhet med material och produkter från trakten. Restaurangen är influerad av platsen med vilt, bär, svamp och örter från skogen samt med ekologiska produkter från gården på Wanås som mjölk, nötkött och grönsaker.

Efter lunchen finns det möjlighet till guidad rundvisning i parken (ingår ej i priset).

Datum: Fredag 24 maj
Tid: 11.30 – 13.00

Plats: Wanås restaurant hotell
Kostnad: Medlemmar 170 kr, övriga 200 kr – betalas på plats, lunch ingår.
Anmäl dig på
www.marknadsforeningen.net
OBS! Anmälan är bindande. Utebliven, ej avregistrerad, närvaro faktureras. Avregistrering kan göras till info@marknadsforeningen.net senast 24 timmar innan mötet.
Sista anmälningsdag: 22 maj