Kommande programpunkter

Marknadsföreningen Nordost Skåne önskar er alla en riktigt skön sommar!
Vi vill också redan nu passa på att bjuda in till vårt första höstevent!

Storytelling har blivit något av ett modeord de senaste åren, men är egentligen en gammal tradition av att berätta sin historia med känsla och i ord och bilder. Lyssna på när Lovisa Kragerud, Arkivarie och Chief Storyteller på The Absolut Company samt Anna Odebäck, smyckesdesigner, grundare och VD för Shieldmaid delar med sig av sina erfarenheter av att använda storytelling för att bygga varumärke, i stor och liten skala! Vad innebär egentligen storytelling? Varför använder man det och vad ska man tänka på om man vill utveckla sin story och förstärka och förhöja upplevelsen av ett varumärke?

Moderator är Per Siljeklint, managementkonsult och adjunkt Högskolan Kristianstad.

Datum: Torsdag 5 september
Tid: 07.30 – 09.00

Plats: Kristianstad Arena
Kostnad: Medlemmar 70 kr, övriga 120 kr – betalas på plats, frukost ingår.
OBS! Endast Swish betalning
Anmäl dig via knappen här till vänster.
Anmälan är bindande. Utebliven, ej avregistrerad, närvaro faktureras. Avregistrering kan göras till info@marknadsforeningen.net senast 24 timmar innan mötet.